De afgelopen tijd zijn we in de gemeente bezig geweest met bidden, en de laatste drie zondagen voor Pasen met ‘Groeien in geloof’. We hebben kunnen leren dat bidden onmisbaar is voor onszelf, de gemeente en de stad. En dat we onder andere door te bidden mogen groeien in geloof, om zo steeds meer op Jezus te gaan lijken, en een stukje van zijn koninkrijk op aarde te laten zien.

Toen Jezus met Pasen deze aarde verliet, beloofde hij zijn discipelen om hen, en ons, niet alleen achter te laten. En met Pinksteren mogen we de uitstorting van de Heilige Geest herdenken, die hij gestuurd heeft om ons te helpen. Daarom willen we in de komende 50 dagen tussen Pasen en Pinksteren stilstaan bij en wachten op de Heilige Geest.

We doen dat als gemeente tijdens de diensten, als gezinnen thuis met behulp van de kalenders en als kringen met het kringmateriaal. Na Pinksteren zullen we het thema afsluiten met een gemeentezondag.

Het materiaal is gemaakt door het Evangelisch Werkverband, en wordt u aangeboden door de kerkraad. De kalenders worden uitgedeeld in de postvakjes in de kerk. En het overige materiaal kunt u hier op de website downloaden.

Download hier het aanvullend pakket Wachten op de Geest