(22-8-2015) In september gaat het nieuwe kerkelijk jaar weer van start! Om dit op een feestelijke manier te beginnen, is er op zondag 6 september een startzondag.

De startzondag begint met een ochtenddienst om 10.00 uur. Na de dienst staat er zoals altijd koffie, thee en limonade klaar met wat lekkers.

Aansluitend willen we rond 12.00 uur samen lunchen met tapas en barbecue. Iedereen wordt gevraagd wat eten mee te nemen wat gedeeld kan worden. De barbecue staat klaar en het eten mag erop of ernaast gezet worden.

Na de lunch, zo rond 13.00 uur, is er in de middag een open ruimte; een vrij in te vullen programma, waarbij iedereen die graag een bepaalde activiteit wil organiseren van harte welkom is. Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om met gemeenteleden een spel te doen, heb je een aantal onderwerpen waar je graag eens met wat gemeenteleden over zou willen discussiëren, wil je een bijbelquiz organiseren, klaverjassen of juist graag iets met de kinderen doen; iedereen is welkom datgene in te brengen wat hij of zij graag wil doen. Je hoeft niets van tevoren op te geven; neem alleen alles mee wat nodig is om te kunnen doen wat je wilt.

We hopen jullie allen te zien!

 

Programma startzondag 6 september

10.00 uur         Ochtenddienst

12.00 uur         Tapas & BBQ

13.00 uur         Open ruimte