Afhankelijk van de maatregelen omtrent het coronavirus, is het in sommige gevallen mogelijk om in kleine getalen de kerkdienst fysiek bij te wonen. Om in dit geval het aantal bezoekers te reguleren, maken we gebruik van onderstaand inschrijfformulier. Door dit formulier in te vullen, geeft u aan graag aanwezig te willen zijn in de aanstaande kerkdienst.

In de regel wordt het formulier beschikbaar op de maandagochtend. Omstandigheden kunnen er echter voor zorgen dat dit pas iets later gebeurd.
Wij vragen u uiterlijk vóór donderdag 18:00 u in te schrijven. Mocht het zo zijn dat er meer mensen zich hebben ingeschreven dan er plaats is in de kerkzaal, kan het zijn dat u voor zaterdag 18:00 hierover gebeld wordt. Bent u op zaterdag om 18:00 niet gebeld en hebt u zichzelf wel ingeschreven? Dan bent u van harte welkom in de zondagsdienst.

We hopen dat u ondanks de maatregelen toch een goede dienst zult hebben in verbinding met elkaar in de kerk en de gemeenteleden die online meekijken.

 

Voor het gebruiksplan van de Schootsekerk omtrent het coronavirus kunt u hier klikken. Hier vind u de link naar de livestream.