Elke derde zondag van de maand, behalve in juli en augustus, is er om 17:00 uur een Vriendenmaaltijd. Het doel van de Vriendenmaaltijd is: als gemeente de deur (verder) open zetten naar buiten en de blijde boodschap van het evangelie delen met anderen. De thema’s zijn actueel, prikkelend en uitdagend. De boodschap is voluit Bijbels en glashelder, maar wel laagdrempelig gebracht.

Inloop met koffie en thee om 16:45 uur. Wij zorgen voor soep en brood!

Goed Nieuws Club Schootsekerk

Op de Goed Nieuws Club Schootsekerk luisteren we naar verhalen uit de Bijbel, zingen samen, doen spelletjes en we knutselen.

Ben je tussen de 4 en 12 jaar dan ben je van harte welkom. Neem je vriend of vriendinnetje mee!

De Goed Nieuws Club is er tijdens de Vriendendienst in de CGK, elke derde zondag van de maand (niet tijdens de zomervakantie).

Waar? vanaf 16:30-18:45 in de bovenzaal van de kerk, Schootsestraat 47, Eindhoven (ingang zijdeur). Neem je beste humeur mee!