Elke woensdag, van 9:30 tot 12:30 uur, houdt Ds. Aart van der Maarl een inloopspreekuur in het Schootskwartier, het gebouw achter de Christelijke Gereformeerde Kerk, aan de Schootsestraat 47 in Eindhoven. Hij wordt daarin bijgestaan door een of meer gastvrouwen.

U bent van harte welkom voor een kop koffie, een praatje of een goed gesprek. Wilt u een vertrouwelijk gesprek, maak dan van te voren een afspraak met Ds. Aart van der Maarl via ons contactformulier.

Tijdens dit spreekuur is Denise Dommerholt ook aanwezig voor psycho-pastorale hulpverlening. Zij maakt deel uit van een intervisie groep met andere PPH’ers vanuit de Nederlands Gereformeerde Kerk en Evangelische Gemeente de Lichtstad. Ze heeft een HBO-verpleegkunde achtergrond met een (in Zuid-Afrika behaalde) psychiatrie aantekening. Daarnaast heeft ze veel cursussen gevolgd die betrekking hadden op pastorale zorg en discipelschap.

Denise bidt, luistert en praat, doet bijbelstudies of drinkt een kopje koffie met de mensen die ze mag begeleiden. Het gaat om het samen op weg zijn, soms is dat van korte duur en soms wat langer.