Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Wil je meer weten over het christelijk geloof? Of wil je weer eens terug naar de basis van het geloof? Kom dan naar Alpha!

Bij Alpha ontmoet je mensen met andere of misschien wel dezelfde vragen. En ga je samen, aan de hand van inspirerende onderwerpen, op zoek naar antwoorden op jullie vragen.

De avonden van de Alpha worden begonnen met een gezamenlijke maaltijd, waarna er een kort verhaal wordt verteld. Hierover wordt in gesprek gegaan en krijg je volop de ruimte om jouw vragen te stellen.

De avonden van Alpha worden begonnen met een gezamenlijke maaltijd. Je ontmoet nieuwe mensen en bespreekt uiteenlopende inspirerende onderwerpen.

Op een ontspannen manier (opnieuw) kennis maken met het geloof, dat is de Alpha-cursus.

Alpha start 20 september

De eerstvolgende Alpha start op woensdag 20 september en zal wekelijks plaatsvinden tot begin december.

Elke avond begint om 19:00 uur met een warme maaltijd en loopt door tot 21:30 uur.

Locatie: Schootskwartier, Schootsestraat 47, 5616 RB Eindhoven.

Informatieavond 13 september 2017 20:00 uur

Voor meer informatie wordt er een informatieavond gehouden op woensdag 13 september in het Schootskwartier, Schootsestraat 47, 5616 RB Eindhoven. De avond begint om 20:00 uur en iedereen is van harte welkom voor een vrijblijvende introductie. Er zullen enkele cursisten, die eerder de cursus gevolgd hebben, vertellen hoe zij het beleefd hebben. Na afloop zal er ruimte voor een gezellig drankje.