De alpha-cursus komt er weer aan!

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Wil je meer weten over het christelijk geloof? Of wil je weer eens terug naar de basis van het geloof? Kom dan naar Alpha!

Bij Alpha ontmoet je mensen met andere of misschien wel dezelfde vragen. En ga je samen, aan de hand van inspirerende onderwerpen, op zoek naar antwoorden op jullie vragen.

De avonden van de Alpha worden begonnen met een gezamenlijke maaltijd, waarna er een kort verhaal wordt verteld. Hierover wordt in gesprek gegaan en krijg je volop de ruimte om jouw vragen te stellen.

De avonden van Alpha worden begonnen met een gezamenlijke maaltijd. Je ontmoet nieuwe mensen en bespreekt uiteenlopende inspirerende onderwerpen.

Op een ontspannen manier (opnieuw) kennis maken met het geloof, dat is de Alpha-cursus.

 

De informatieavond is op dinsdag 11 september. De avond begint om 20.00 uur en iedereen is van harte welkom voor een vrijblijvende introductie op de alpha-cursus en gelegenheid tot napraten na afloop. Naast uitleg over de inhoud en de opzet van de cursus zullen enkele cursisten, die eerder de alpha-cursus hebben gevolgd, vertellen hoe ze dit beleefd hebben.

De cursus start op dinsdag 18 september 2018, om 19.00 uur en zal vervolgens wekelijks plaatsvinden tot
begin december.
Locatie: Het Schootskwartier, Schootsestraat 47, 5616 RB Eindhoven.

Bekijk ook eens de website van de Alpha-cursus!