Op 18 januari 2017 start er weer een Alpha-cursus!

De Alpha-cursus is een cursus waarin kennis kan worden gemaakt met het christelijke geloof. Vanuit onze gemeente organiseren we de cursus al enkele jaren samen met Rooms-Katholiek Eindhoven, NGK Eindhoven, PKN Kruispuntgemeente en de Evangelische Gemeente ‘De Lichtstad’.

Jong en oud, gelovig, niet-gelovig en anders-gelovig, vragen of twijfels, iedereen is van harte uitgenodigd!

De ervaring is dat het heel gezellig is en er nieuwe vriendschappen ontstaan. Er wordt samen gegeten en samen gezocht naar antwoorden op vragen als: “Is er meer? Waar leef ik eigenlijk voor?”.

Korte inleidingen en het napraten hierover in kleine groepjes (waar geen enkele vraag gek is) en dit alles in een heel gemoedelijke, open sfeer. De cursus is gratis en bestaat uit 10 avonden en een kort weekend.

Introductie-avond: woensdag 11 januari 20.00-21.30 uur.
Eerste cursus-avond: woensdag 18 januari 19.00-21.30 uur.

Locatie: PKN Kruispuntgemeente (Adventskerk), Camphuysenstraat 4, 5615 KS, Eindhoven.

Aanmelden of meer informatie kan door te bellen naar Arend enTine Kastelijn (040- 221 56 47) of mailen naar: info.int.kerk.ehv@alpha-zob.nl